Wychodząc naprzeciw potrzebom naszych gości przygotowaliśmy pierwsze menu sezonowe.
Zapraszamy do naszej restauracji otwartej w każdy weekend.
Kulinarną podróż zatytułowaną „4 Pory roku” zaczynamy od Jesieni która będzie dzieliła się na sezony gdzie każdy sezon będzie oferował coś nowego.
Startujemy w piątek 13.09.2019 od godziny 16:00
W pierwszym sezonie Jesieni pojawią się:
1. Krem z kukurydzy w opcji łagodnej lub pikantnej z dodatkiem papryczek Jalapeno.
2. Rolada wieprzowa nadziewana serem fetą i boczkiem podana na puree z białych warzyw z sosem chrzanowym.
3. Papardelle w oliwie paprykowej z dodatkiem parmezanu.
4. Łosoś pieczony z sosem miętowo limonkowym oraz pieczonymi ziemniakami.
5. Deser Fondant z białej czekolady w towarzystwie kwiatów jadalnych.
Dodatkowo przygotowaliśmy specjalną ofertę!!!
Goście którzy dokonają rezerwacji stolika będą mogli bezpłatnie po posiłku skorzystać z naszego spa w postaci beczki jacuzzi oraz sauny ustytuowanej nad samym jeziorem!!!
Rezerwacji mogą Państwo dokonać telefonicznie lub za pośrednictwem Facebooka. Serdecznie Zapraszamy!!!